quarta-feira, fevereiro 25, 2009

Alina Dumitru a ocupat locul secund la Grand Prix-ul de la Hamburg


Alina Dumitru a ocupat locul secund la Grand Prix-ul de la HamburgAlina Dumitru a ocupat locul secund la Grand Prix-ul de la Hamburg
COMENTEAZA ACEST ARTICOL
Luni, 23 Februarie 2009, ora 09:56de
Anca Monica Petre (contacteaza autorul)
Postat in: Judo » Romania » Alina Dumitru
Judoka Alina Dumitru a câştigat, duminică, medalia de argint la Grand Prix-ul de la Hamburg (Germania), la categoria 48 de kilograme, ea fiind învinsă în finală de japoneza Tomoko Fukumi, informează site-ul oficial al competiţiei.
Înainte de a ajunge în finală, Alina Dumitru a mai trecut de Leandra Freitas (Portugalia), Chahinez Barki (Tunisia) şi Frederique Jossinet (Franţa). Tot la categoria 48 de kilograme a particpat şi Carmen Bogdan, însă ea a părăsit competiţia încă din faza optimilor de finală.
În competiţia feminină au mai fost angrenate Andreea Cătună (52 de kilograme) şi Oana Corina Căprioriu (57 de kilograme), ambele terminând pe locul 4 la categoriile lor.
La turneul de la Hamburg, România a fost reprezentată şi în probele masculine, Dan Gheorghe Făşie terminând pe locul 8, la categoria 66 de kilograme. Singurul român care se mai află în competiţiei este Daniel Brata, care va disputa semifinalele categoriei 100 de kilograme, unde îl va întâlni pe japonezul Anai Takamasa. (NewsIn)
Taguri: Hamburg, judo, Alina Dumitru, argint

» Noua judoka romani la Grand Slam Paris
» Retrospectiva 2008: Alina Dumitru, judoka de aur
» Alina Dumitru, sportiva anului in judetul Prahova
» Prahova: Alina Dumitru, Cetatean de Onoare al orasului Busteni
» Alina Dumitru si Florin Bercean, judoka si antrenorul anului 2008 in Europa
» Judo: Alina Dumitru - Tinta mea este titlul mondial

FONTE (foto incluída): Sport365.ro - Bucureşti,Romania

Nenhum comentário:

Postar um comentário