segunda-feira, dezembro 15, 2008

Maarten Vervenne wedstrijdjudoka van het jaar


Maarten Vervenne wedstrijdjudoka van het jaarmaandag
15 december 2008 10:37

EDE - Tijdens de jaarlijkse Judo Clubkampioenschappen bij Sportschool Venendaal werd bekendgemaakt wie 'Wedstrijd Judoka van het Jaar' is geworden. Ditmaal ging de eer naar Maarten Vervenne. Hij wist het afgelopen jaar de meeste punten te verzamelen. Hij ontving van zijn docent, Cent Scherpenisse, een prachtig blauw judopak met daarin geborduurd zijn naam.

De jaarlijkse Clubkampioenschappen werden succesvol gehouden bij Sportschool Venendaal in Ede Rietkampen. De allerkleinste judoka's hadden hun Clubkampioenschap al gehad tijdens het Sinterklaastoernooi. Nu was het de beurt aan de judoka's van 10-11 jaar, 12-15 jaar en de Senioren. Er waren bij de 10- en 11-jarigen 35 deelnemers. Bij diverse gewichtsklassen was een mooie strijd te zien.

De Clubkampioenen van 2008 jaar zijn: 10 en 11 jaar: Soufyan Ait Ali, Charlene van de Deijl, Bob Kroon, Martijn van Veldhuizen, Sander van de Bent en Ertan Demirel. 12-15 jaar: Sjoerd Venendaal en Pauline Ruttenberg. Bij de senioren gingen de titels naar Jacco Overeem en Thomas Berends. Thomas Berends werd ook, voor de vierde keer, kampioen 'Alle categorieën'.

FONTE (foto incluída): Ede Stad - Ede,Gelderland,Netherlands

Nenhum comentário:

Postar um comentário