terça-feira, janeiro 27, 2009

Kodokan organiseert Witte Banden Toernooi


Kodokan organiseert Witte Banden Toernooi
27 januari 2009
PURMEREND - Kodokan heeft zondag 25 januari weer het jaarlijkse Witte banden Toernooi voor beginnende judoka’s georganiseerd. Met zo’n 130 deelnemers en het in grote getale toegestroomde publiek heerste er in de dojo een ontspannen sfeer gedurende de hele dag. Een delegatie van andere Kodokanners was aanwezig op wedstrijden elders in het land.
Circa 130 kinderen van 12 verschillende clubs uit Noord-Holland kwamen zondagochtend- en middag in actie. In poules werd er de hele dag door iedereen enthousiast gejudood onder aanmoediging van coaches, ouders en andere familieleden!

Emoties wisselden elkaar in rap tempo af. Blije gezichten na winst, maar soms ook een traan van teleurstelling na verlies. Gelukkig was er voor iedereen na afloop een beker. Voor Kodokan wisten er 18 judoka’s het erepodium te bereiken.

Op de eerste plaats zijn voor Kodokan geëindigd : Tygo Hexspoor, Vieira Jamer, Rick Kramer, Mitchel Moerman, Rens Papadopoulos, Tyrza Remkes, Jesse Streur. Op de tweede plaats eindigden : Timo de Boer, Dylan Justin Kwant, Mitchel Kat, Naomi Mol, Machiel Nierop, Pepijn Spaans. Een derde plaats was er voor : Melle Bruistens, Lesley v. Dungen, Wesley v.d. Engh, Justin Spaans, Naomi v. Waardenburg, Mandy v.d Wardt en Saskia Verhaart vertegenwoordigden Kodokan op het Girls-Only toernooi in Alkmaar, Mandy v.d Wardt keerde huiswaarts met de eerste prijs en Saskia Verhaart behaalde een tweede prijs.

Bij het 22 Breedtesporttoernooi in Groesbeek werden voor Kodokan ook een aantal prijzen verdiend. Dylan Witte eindigde op de eerste plaats. Op de tweede plaats stonden : Owen van Braam, Bryan Nap en Wesley Witte. De broers Floris en Tobias Baas behaalden eensgezind een derde plaats.

FONTE (foto incluída): WebRegio.nl - Waterland - Purmerend, Netherlands

FOTO: Kodokan organiseert Witte Banden Toernooi

Nenhum comentário:

Postar um comentário