domingo, maio 18, 2008

Zempo jeugdteam 2e op Noordelijk districtkampioenschappen


Zempo jeugdteam 2e op Noordelijk districtkampioenschappen

Afgelopen weekend waren de judoka’s van Zempo op een tweetal fronten actief. Een gedeelte van de wedstrijdselectie streed om de prijzen op het internationaal judotoernooi in Almere en het andere gedeelte streed om het eremetaal tijdens de districtskampioenschappen voor teams in Hoogezand.

Sanne Ninteman was de enige judoka die een prijs mee wist te nemen uit Almere. In de uiteindelijke strijd om het eremetaal wist zij beslag te leggen op de derde plaats. Derk Nomden, Ian Klap en de zwaar ingepoulde Anouk Roelfsema lieten door gevarieerd en technisch judo zien dat zij dicht tegen een podium plaats aan zaten. Wellicht is er voor deze judoka’s de volgende keer meer weggelegd.

In Hoogezand werd in een sfeervolle Kalkwijkhal Zempo jeugdteam van min 12 jaar 2e op het kampioenschap van de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van Overijsel. Coach en trainer Alexander Sulawa was trots op de prestaties van zijn jonge judoka’s.

Vanuit Pekela waren zaterdag een groot aantal supporters in de sporthal aanwezig die vol vuur de Zempo judoka’s aanmoedigden. Marika Samojewa judode tactisch heel bekeken en verloor zelfs tegen op papier veel betere tegenstanders, geen partij. Valico Namojew won op een na met sterk judo al zijn partijen. Vincent Bes was in een perfecte wedstrijdconditie en maakte een superieure indruk. Jamilla Klap is een zeer goede judoka met veel kwaliteit die zij jammer genoeg deze keer niet ten volle kon benutten. Ruben Welbergen, Alexander Zhang en Mathijs Lokken zijn fysiek sterke judoka’s die deze dag een degelijke indruk maakten. Emiel Mulder verloor weliswaar al zijn partijen maar liet zien dat er wel degelijke mogelijkheden liggen voor hem in de toekomst. De altijd wilskrachtige Amber van Ham stond deze keer haar mannetje tegenover sterke en zeer zware tegenstanders.

FONTE (photo include): Pekelders - Netherlands

4 comentários:

  1. Anônimo5:56 AM

    Wow, wonderful blog structure! How long have
    you ever been running a blog for? you made blogging glance easy.
    The total look of your web site is excellent,
    let alone the content material!
    Also see my website - rugs

    ResponderExcluir
  2. Anônimo1:56 PM

    great submit, very informative. I wonder why the opposite
    specialists of this sector don't notice this. You should continue your writing. I am confident, you have a huge readers' base already!
    Here is my web page ; arsenal transfer news now

    ResponderExcluir
  3. Anônimo8:06 PM

    Hello i am kavin, its my first time to commenting anyplace,
    when i read this post i thought i could also create
    comment due to this brilliant piece of writing.
    My blog post ... manchester united transfer news

    ResponderExcluir
  4. Anônimo9:07 PM

    Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your
    further post thank you once again.
    My website : pizza games utah

    ResponderExcluir