segunda-feira, maio 19, 2008

Van der Molen 7e in internationaal judo-tournooi Berlijn

Van der Molen 7e in internationaal judo-tournooi Berlijn
Arnhem - Op zaterdag 10 mei’08 nam Julia van der Molen deel aan het internationaal judotoernooi in Berlijn. Julia is vijftien jaar oud en traint bij Joyce Jansen judocoach van Bushi Arnhem. Het toernooi in Berlijn is een groot internationaal judotoernooi waaraan judoka’s deelnemen uit 24 verschillende landen. Het toernooi is tevens één van de kwalificatietoernooien voor het jeugd EK.
In de eerste twee partijen verslaat Julia van der Molen twee Duitse judoka’s met ippon: eerst Anja Maria Herbst door middel van een tani o toshi en vervolgens Alexandra Zwirner met een verwurging.
In de kwart finale treft Julia v.d. Molen de Litouwse Gotto. Ze kijkt na 2 minuten tegen een achterstand aan met yuko, maar blijft er vol voor gaan. Met nog 1 minuut te gaan is er nog van alles mogelijk. Helaas is het Gotto die wint. Van der Molen heeft daarmee nog wel de herkansing. In herkansing treft Julia van der Molen nummer twee van de Duitse kampioenschappen: Maria Graf. Ze krijgt al snel een yuko tegen, en ze moet in de aanval. De aanvallen plaatst van der Molen goed en trekt de stand in evenwicht . Met 2.15 te gaan is alles weer open in deze partij. Het lukt van der Molen om nog een yuko te scoren en de strijd te winnen.
In de strijd met als inzet een plaats in de “kleine” finale om brons treft van der Molen de Christine Huck Hoewel Julia van der Molen sterk judoot, lukt het niet om de partij te winnen. Julia van der Molen mag heel tevreden en trots zijn met haar judo en het behaalde resultaat op het toernooi in Berlijn: de 7e plaats.
Overig nieuws uit Arnhem:
19-05 - Van der Molen 7e in internationaal judo-tournooi Berlijn
19-05 - Omroep Gelderland en Uitjes-in-Arnhem doen modewandeling
19-05 - Right To Play Fototentoonstelling bij de HAN 19-05 - Molenconcert Elden 19-05 - Steeds meer lokale veteranendagen
19-05 - ‘Nachten - een muzikale hommage aan K.P. Kavafis’
19-05 - Opening fietsseizoen 50-plus, Ook in 2008 mooie fietstochten
19-05 - Gemeente Arnhem verkoopt elf panden in Spijkerstraat
19-05 - Onderzoek Arnhemse platanen op Massaria
19-05 - Arnhemse (12) aangehouden na vechtpartij
19-05 - Vechtpartij voor politiebureau, twee man opgepakt
18-05 - Tas terug na beroving op Nelson Mandelbrug
18-05 - Vechtpartij Velperbuitensingel
18-05 - Zakkenrollers aktief in Kronenburg
18-05 - iPods en mobieltjes massaal gestolen bij zwembaden

FONTE: Nieuws uit Arnhem - Netherlands
http://www.nieuwsuitarnhem.nl/

Nenhum comentário:

Postar um comentário