domingo, março 30, 2008

Judocanul moldovean Sergiu Toma a cîştigat medalia de aur în cadrul Supercupei Mondiale de la Paris

Compartiment: Sport
Denumirea documentului: Judocanul moldovean Sergiu Toma a cîştigat medalia de aur în cadrul Supercupei Mondiale de la Paris
Data creării 11.02.2008 12:27
Adresa site-ului: http://newsmoldova.md/news.html?nws_id=677687

Judocanul moldovean Sergiu Toma a cîştigat medalia de aur în cadrul Supercupei Mondiale de la Paris

CHIŞINĂU, 11 februarie. /Coresp. "Novosti - Moldova" Nikita Liubimov/. Judocanul moldovean Sergiu Toma, care evoluează în categoria de greutate pînă la 73 kg, a cîştigat medalia de aur în cadrul Supercupei Mondiale de la Paris, i s-a comunicat luni AŞ NOVOSTI-MOLDOVA la Agenţia Sportului din RM.
În această categorie de greutate au evoluat 60 de sportivi.
În cadrul disputelor Toma a obţinut şase victorii. El i-a învins pe Victor Panalber din Brazilia, Ghazaros Grigoryan din Armenia, Ki Chun Wang din Coreea de Sud, Daniel Fernandes din Franţa, Koen Sleeckx din Belgia şi cubanezul Ronal Cirones Sago.
Primul loc în cadrul acestei cupe oferă posibilitatea de a se califica pentru participare la Jocurile Olimpice-2008, dar principalul este de a demonstra rezultate bune în cadrul următoarelor turnee, - au menţionat la Agenţia Sportului.
La competiţii au participat cinci sportivi moldoveni, în frunte cu antrenorii Constantin Mireac şi Igor Neagu. În clasamentul pe echipe selecţionata Moldovei a ocupat locul şapte, împărţindu-l cu naţionala Greciei.

RIA Novosti - Agentia de stiri "Noutati - Moldova'' © 2002-2008.
La reimprimare şi citare referire la agenţie obligatorie.

Nenhum comentário:

Postar um comentário