segunda-feira, março 24, 2008

Algemeen - Medio april start G- Judo voor jongeren met een beperking bij Budo Vereniging Deventer | 24-3-2008


Algemeen - Medio april start G- Judo voor jongeren met een beperking bij Budo Vereniging Deventer 24-3-2008
G- Judo maakt mogelijk dat kinderen met een lichte verstandelijke of lichamelijke beperking sport kunnen beoefenen. Budo Vereniging Deventer heeft in samenwerking met het Sport Service Centrum van de gemeente Deventer en MEE IJsseloevers het initiatief genomen om voor deze groep judolessen te organiseren. Onder leiding van een gediplomeerde judoleraar wSpelenderwijs leren de kinderen valtechnieken, de eerste judoworpen en houdgrepen. Door het regelmatig herhalen van de technieken ontstaat er herkenning. Dit zorgt voor een stukje succesbeleving. Dat zien we goed bij onze judoka`s met een verstandelijke beperking Mario Gallas en Johnny Jolly. Mario traint al jaren bij ons en onlangs de zwarte band gehaald. De judoles is bovendien een leuke manier om in contact te komen met andere kinderen. Ze leren samenwerken en rekening te houden met hun judomaatje. We starten met een groep in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar. Bij voldoende animo kan er ook een pubergroep samengesteld worden.
Minimale deelname 8 personen maximaal 16 personen.

Dag en tijd: iedere donderdag (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen) van 15.30 - 16.30 uur.

Levert dit uur praktische problemen op met evt. schooltijden, dan bieden wij de woensdag met het zelfde tijdstip als alternatief aan.

4 GRATIS proeflessen

Het is moeilijk om in te schatten of judo voor uw kind een passende sport is. Daarom biedt de vereniging 4 gratis proeflessen aan. Pas na afloop van de lessen bepaalt u in overleg met de trainer of u het kind inschrijft. Budo Vereniging Deventer organiseert de lessen voor een proefperiode van een jaar. Maar bij succes gaan we natuurlijk verder!

Kosten

De leskosten bedragen € 46,- per kwartaal.

Moet u rondkomen van een minimum inkomen of een uitkering dan komt u in aanmerking voor ondersteuning door de Stichting Leergeld (0570-672599).

Meer informatie of meld je aan bij:
Cynthia Doornebosch (Secretaris), 0570 – 61 91 60;

Kijk ook eens op onze site: www.budoverenigingdeventer.nl Graag tot ziens in de Scheg!
orden ook deze leerlingen wegwijs gemaakt in deze mooie sport.

FONTE (photo include): regiosportaktueel.nl - Netherlands

Nenhum comentário:

Postar um comentário