sábado, dezembro 11, 2010

NK judo eindigt in mineur na nekblessureALMELO - Het NK judo voor teams onder 17 jaar is zaterdagmiddag voor Top Judo Twenthe in mineur geëindigd. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen werd geen medaille behaald. Daarnaast werd Jenny Snippe uit Enschede (foto) na haar laatste partij met de ambulance afgevoerd.

Snippe streed in de beslissende partij om het brons. De stand was op dat moment 2-2. Nadat eerder de mannen teleurstellend uitgeschakeld waren, kon Snippe de Twentse eer nog redden. Echter, toen de 14-jarige judoka werd gevloerd door haar tegenstandster (ippon), kwam ze verkeerd op haar nek terecht. Nadat de dokter ter plaatste had gekeken naar de ernst van de blessure, werd besloten om een ambulance te bellen, wat voor een enorme domper op het teornooi zorgde.

Na onderzoek in het ziekenhuis bleek de blessure gelukkig mee te vallen. Volgens de doktoren ging het om een spierblessure. Snippe keerde vanuit het ziekenhuis nog even terug in de IISPA-hal in Almelo, om zich bij haar teamgenoten te voegen.

In de krant van maandag meer over het NK onder 17 in Almelo

FONTE: De Twentsche Courant Tubantia

URL FONTE: http://www.tctubantia.nl/
http://www.tctubantia.nl/sport/regionaal/7783445/NK-judo-eindigt-in-mineur-na-nekblessure.ece

Nenhum comentário:

Postar um comentário