segunda-feira, novembro 22, 2010

Topjudo Amsterdam Succesvol!

INGEZONDEN Frans Odijk toernooi in Wijk bij Duurstede

De judoka’s trainende bij “Budoschool Amsterdam” en “Judo Academie Amsterdam” waren tijdens het judo evenement in Wijk Bij Duurstede duidelijk goed in vorm. Er deden zaterdag en zondag wedstrijdjudoka’s mee uit vele streken uit Nederland. Top judo Amsterdam is sinds 1 week officieel geopend en hebben nu al de volgende prijzen behaald.

Mickey von Lehn (Budoschool Amsterdam) was echt een judotopper. Mickey moest met zijn 23kg in een zwaardere judoklasse -30kg uitkomen. Maar wist toch al zijn partijen te winnen met een geweldige ippon. Hij behaalde zelf in de finale een Ippon binnen met een loskomende schouderworp.

Petar Knezevic (Budoschool Amsterdam) behaalde een tweede prijs en wist zich met vele combinaties goed te presteren op het toernooi.

Mitchel Kindt (Budoschool Amsterdam)wist na wel zeven judopartijen naar de derde prijs te vechten en gooide met zijn oranje band aardig wat blauwe banden van de judomat.

Nohng Nung slof (Judo Academie Amsterdam) en Fjodor Bekedam (Judo Academie Amsterdam) waren ook erg goed aan het judoën en behaalde ook beide de derde plaats op het podium.

Nemanja Knezevic (Budoschool Amsterdam) wist zich naar de finale te vechten maar moest daar genoegen met een 4e plaats nemen. Kevin Boogaard (Judo Academie Amsterdam) moest na twee winstpartijen helaas stoppen om dat hij geblesseerd raakte.

FONTE: De Echo

http://www.echo.nl/
http://www.echo.nl/ec-rb/sport/ingezonden/1099642/topjudo.amsterdam.succesvol/

FOTO: taikikenpo-honbu.blogspot.com

Nenhum comentário:

Postar um comentário