segunda-feira, dezembro 15, 2008

Berichttitel: Judoka Roan Plagge wint Open Noord Nederlands Kampioenschap

JUDO - Afgelopen zaterdag wist de 16-jarige Roan Plagge overtuigend het Open Noord Nederlands Kampioenschap op zijn naam te schrijven. In de klasse -60 kilogram wist de judoka van Judoschool Veendam al zijn wedstrijden met technisch goed judo te winnen. In de finale won hij van Kars Zoon uit Heiloo.

Naast de eerste plaats voor Roan wisten ook Kim Smit en Lars Dinjens zich in de prijzen te knokken. In de klasse -57 kilogram wist Kim een uitstekend toernooi af te sluiten met een derde plaats.

Lars Dinjens rekende in de strijd om de derde plaats met een vol punt af met zijn finse tegenstander.

Judoka's Amy Smit en Reamon Scholtens stonden eveneens prima te judoen maar verloren helaas de strijd om de derde plaats.Voor meer nieuws over Veendam, lees je bij Parkstadveendam.nl

FONTE (photo include): parkstadveendam - Veendam,Netherlands