terça-feira, abril 29, 2008

Tess Cornelius wordt tweede in Geertruidenberg

Tess Cornelius wordt tweede in Geertruidenberg
dinsdag 29 april 2008 07:50
Tekstgrootte
JUDO - Tess Cornelius uit Oostburg van Sportschool Frans de Boevere behaalde een tweede plaats tijdens het Nintai Lentetoernooi in Geertruidenberg.
Met zeven andere judoka's streed ze in de klasse tot 44 kg in de leeftijdscategorie -17 jr. Ze won van Judith Scheele (Judoclub Breskens-Eede), van Denise Stalman en verloor in de finale (houdgreep) tegen Loes van der Blom van Judoclub Den Edel uit Gouda. Judith Scheele verloor haar beide partijen in de voorronde. Leonie Blaakman uit Sluis (-32) kg won al haar partijen op ippon en won op overtuigende wijze het toernooi. Dewi Karels legde beslag op de vijfde plaats.
Iris Catsburg uit Oostburg nam in Maassluis deel aan een JBN selectietoernooi -17 klasse tot 70 kilo International Dutch Youth Club.
Ze verloor van Nicoline Alberts, de olympisch jeugdkampioen 2007, maar won van Lisa Beld (Judo Promotion Twente) met een schouderworp, voldoende voor ippon. De Duitse Natali Ilic bleek fysiek een te sterke judoka. Ze zette Catsburg op een zijspoor met een beenworp.

FONTE: BN/De Stem - Breda,Noord Brabant,Netherlands

Nenhum comentário:

Postar um comentário