sexta-feira, novembro 09, 2007

Judo - Kennismakingscursus judo voor 30 +|09-11-2007

Judo - Kennismakingscursus judo voor 30 +09-11-2007

U heeft vroeger wel gesport, maar bent er toen om een of andere reden mee gestopt. Maar u wilt toch wel weer aan de slag. Dan is hier uw kans. Doe mee aan de 10 lessen durende cursus judo. Geschikt voor iedereen!!

Deze kennismakingscursus is bedoeld voor iedereen van 30 jaar en ouder. De bedoeling is dat een ieder van 30 jaar of ouder een basis krijgt aangereikt van een aantal judotechnieken. Dit gebeurt op een dusdanig fysiek niveau dat dit voor niemand een probleem hoeft te zijn. Een ieder krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft. Ook oud-judoka’s worden van harte uitgenodigd om hun judo-ervaring weer op te pakken. De mogelijkheid bestaat om na deze cursus door te gaan met het judo. Dit is echter absoluut niet verplicht; men mag het dus ook rustig voor gezien houden na tien lessen. De lessen vinden plaats op maandagavond van 20.15-21.30 uur en worden gegeven door de rijksgediplomeerde judoleraar, Hans Brander en Marcel Houtzager. De cursus is geïntegreerd in de seniorengroep, waarbij een ieder op z’n eigen niveau les krijgt. De reden van deze integratie is om een betere aansluiting te krijgen voor diegenen die na de cursus besluiten door te gaan en om het cursusbedrag laag te houden. Onze ervaring van reacties is dat mensen er veel plezier aan beleven en dat tien lessen goed te overzien is qua persoonlijke planning. Indien men geen judopak heeft zijn er de volgende oplossingen: - U regelt zelf een judopak. - U besteld/ koopt bij ons een judopak. - U leent bij ons een judopak(afhankelijk of u maat beschikbaar is). - U koopt bij ons een judopak met retour garantie. Hierbij is er de mogelijkheid het pak na de cursus weer gewassen en in originele verpakking in te leveren. Men krijgt dan 75% van het aankoopbedrag weer terug.
De kosten voor de tien lessen bedragen €29,= inclusief oorkonde met groepsfoto. Indien u meer informatie wil over deze drie unieke aanbiedingen dan kunt u contact opnemen met Hans Brander tel. 0345-642676. Men kan zich telefonisch of per e-mail (hbrander@judovianen.nl) opgeven. De kennismakingscursus zal zonder tegenbericht met een minimumaantal van zes personen doorgang vinden. Voor alle groepen geld een maximum deelnemersaantal van 20 deelnemers per groep. 20 deelnemers is echt het maximum per groep bij meer aanmeldingen volgt een wachtlijst. Eind van dit jaar wordt bekeken of en wanneer de cursus van start gaat.

FONTE: regiosportaktueel.nl - Netherlands

Nenhum comentário:

Postar um comentário